Εμπειρίες και μαθήματα ζωής των Ευρωπαίων κατά τον εγκλεισμό από την πανδημία


Ενημερωτική Ημερίδα EAEC για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου “CONOCO: Coping with NO mobility during Corona Virus Times: Learning from each other” στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Συντονιστών Erasmus (EAEC), συντονιστής του Ευρωπαϊκού έργου “CONOCO: Coping with NO mobility during Corona Virus Times: Learning from each other” (https://co-no-co.eu/), διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου .

Στο πλαίσιο του έργο CONOCO έχει αναπτυχθεί ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο με μια συλλογή καλών πρακτικών για το πώς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την απαγόρευση κινητικότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 καθώς και σχετικά βίντεο με μαρτυρίες από άτομά διαφόρων ομάδων, όπως γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους, άτομα με αναπηρίες κ.α. .

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, 18:30 – 20:30, στο ΑμφιθέατροUNESCO στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στη Αγγλική γλώσσα και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά συμμετοχής. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα υπάρξει δεξίωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ενημερωτική Ημερίδα και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου CONOCO.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ημερίδα συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική δήλωση, πατώντας ΕΔΩ.

Η προθεσμία για τη δήλωση ενδιαφέροντος είναι η Κυριακή, 8 Μαΐου 2022.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










515