CARDET: Η κλιματική αλλαγή μέσα από τα μάτια των νέων: Έκθεση φωτογραφίας


Το ερευνητικό κέντρο CARDET, με την υποστήριξη του Κυπριακού Ίδρύματος Προστασίας του Περιβάλλοντος - Terra Cypria και του Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Capture it – Act on it, για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον, στις 14 Μαρτίου, 18:00-20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Mελίνα Μερκούρη, στη Λευκωσία.

Οι επισκέπτες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τις εκφάνσεις και επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής όπως αποτυπώθηκαν μέσω των φωτογραφιών που κατατέθηκαν στο πλαίσιο διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωσε το CARDET.

Σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, το CARDET δια μέσω του έργου ActNow, διοργάνωσε το διαγωνισμό φωτογραφίας και κάλεσε νέες και νέους από όλη την Κύπρο να αποτυπώσουν με φωτογραφίες το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με τη συμβολή και συνεισφορά νέων φωτογράφων διαμορφώθηκε ένα μωσαϊκό που παρουσιάζει τις διάφορες εκφάνσεις και συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην καθημερινότητα και το μέλλον του πλανήτη μας, με στόχο την ενημέρωση, αλλά κυρίως ως ένα κάλεσμα για δράση.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων στους/τις νικητές/τριες.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Εγγραφή στο σύνδεσμο εδώ

Για πληροφορίες: nikolas.athinis@cardet.org ή στο τηλέφωνο 99755288 (Νικόλας Αθηνής) ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook εδώ

Η έκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου ActNow Γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της Κλιματικής Αλλαγής και των Δημόσιων Πρωτοβουλιών για δράση Αριθμός Έργου: 2020-3-CY02-KA205-001979




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










516