Δωρεά βιβλίων από την οικογένεια του αείμνηστου Χρήστου Θεοφιλίδη, πρώτου Προέδρου του ΕΟΚ


Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023, ο κ. Κρις Θεοφιλίδης, υιός του αείμνηστου Χρήστου Θεοφιλίδη, πρώτου Προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου, προσέφερε ως δωρεά, στη Βιβλιοθήκη του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου, την προσωπική συλλογή βιβλίων του πατέρα του.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου «Χρήστος Θεοφιλίδης» στη Λευκωσία, στην παρουσία του Προέδρου του Ομίλου, του Επίτιμου Προέδρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλων του Ομίλου. Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτρης Μικελλίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την οικογένεια Θεοφιλίδη, τονίζοντας το γεγονός ότι ο μ. Χρήστος Θεοφιλίδης πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου, και ανέφερε πως τα συγκεκριμένα βιβλία θα εμπλουτίσουν τη Βιβλιοθήκη του Ομίλου.

Ο κ. Κρις Θεοφιλίδης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Κύπρου, αναφέροντας πως ο Όμιλος υπήρξε ιδιαίτερα σημαντικός για τον πατέρα του, και εξέφρασε την επιθυμία όπως τα βιβλία αυτά αποτελέσουν σημείο αναφοράς για θέματα που άπτονται της παιδείας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1164