Πρόσκληση σε Διεθνές Συνέδριο ECOLHE: Empower Competences For Onlife Learning In Higher Education


Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Συντονιστών ERASMUS (EAEC), εταίρος του συγχρηματοδοτούμενου από την ΕΕ έργου «ECOLHE : EMPOWER COMPETENCES FOR ONLIFE LEARNING IN HIGHER EDUCATION », σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε συνέδριο. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Το συνέδριο φιλοξενεί παρουσιάσεις που αφορούν το γενικό πλαίσιο το έργου και απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές, εκπαιδευτές ενηλίκων, σύμβουλους καριέρας, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού, φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους.

Το έργο ECOLHE στοχεύει στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών όσον αφορά την δια βίου μάθηση μέσω δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξελίσσοντας την διαδικτυακή διδασκαλία στην Ανώτατη Εκπαίδευση μέσω επαγγελματικής επιμόρφωσης των καθηγητών.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 9:00 – 17:00, στο Ξενοδοχείο Constantinos the Great στον Πρωταρά (Διεύθυνση: Λεωφόρος Πρωταρά 29Β , Πρωταράς , Κύπρος).

Για να δηλώσετε συμμετοχή με ή χωρίς παρουσίαση, συνδεθείτε εδώ, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0yw2djJIFx4vOD8RY8r6c9Cb87QPkMRkNEe8Ma0NJowpMEg/viewform , το αργότερο έως τις 22 Μαΐου 2023.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα προσφερθεί καφές και γεύμα. Προσφέρεται επίσης συγχρηματοδότηση κινητικότητας 20 ευρώ για συμμετοχή ή 40 ευρώ σε συμμετέχοντες με παρουσίαση και θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο +357 22 283 604 ή γράψετε στο Christina.christofi@eaecnet.com

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου http://ecolhe.eu/

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο συνδεθείτε στο  https://eaecnet.com/index.php?id=546




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










762