Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων διοργανώνει Εκπαιδευτικό Συνέδριο στη Λευκωσία


Στις 15 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας Γ’ – Στυλιανού Λένα

Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων διοργανώνει Επαρχιακά Εκπαιδευτικά Συνέδρια με θέμα: «Γονείς: Διαβάζοντας κείμενα με τα παιδιά μας!», με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου των γονέων στην ανάγνωση κειμένων με τα παιδιά τους και την παρουσίαση σχετικών καλών πρακτικών.

Τα συνέδρια διοργανώνονται με την ευγενική υποστήριξη των οικείων ομοσπονδιών συνδέσμων γονέων της προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα περιλαμβάνουν: Κεντρική εισήγηση από την Δρα Ειρήνη Χατζηλουκά – Μαυρή, Π.Λ.Ε. Συντονίστρια Ελληνικών Δημοτικής Εκπαίδευσης και Βιωματικά Εργαστήρια με εμψυχωτές τους εκπαιδευτικούς: Ρέα Παπαγεωργίου, Χριστόδουλο Χριστοδούλου και Μαρίνα Μιχαήλ, μέλη της Ομάδας Εργασίας Ελληνικών Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Το πρώτο Εκπαιδευτικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Επαρχία Αμμοχώστου, (Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019), ενώ μετά τη Λευκωσία, το συνέδριο θα επαναληφθεί στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Λεμεσό σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα. 

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Τηλ.: 2275 4466 & 2275 4467  |  sms: 9948 7926 & 9986 5800  | email: scholigoneon@cytanet.com.cy  |  www.scholigoneon.org.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1485