Έναρξη 3ου Διεθνούς Συνεδρίου: Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Ταυτότητες, Κείμενα, Θεσμοί


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησανσήμερα Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 και ολοκληρώνονται αύριο, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, οι εργασίες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Ταυτότητες, Κείμενα, Θεσμοί». Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία.

Για τοΣυνέδριο παρουσιάζεται μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον, αφού, εκτός από κύπριους συνέδρους, συμμετέχουν σε αυτό σύνεδροι από την Ελλάδα, την Ευρώπη και πολλές άλλες χώρες. Στο Συνέδριο, δεκάδες εκπαιδευτικοί, φοιτητές/φοιτήτριες, ακαδημαϊκοί, ερευνητές/ερευνήτριες, εκπρόσωποι οργανισμών, από διάφορες χώρες, με έμπρακτο ενδιαφέρον και δραστηριοποίηση σε θέματα γλώσσας και γραμματισμού, παρουσιάζουν το σχετικό τους έργο, μέσα από πλήθος προφορικών ανακοινώσεων, συμποσίων  και εργαστηρίων.

Σημειώνεται ότι, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει εγγραφή και να παρακολουθήσει τις αυριανές(Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019) εργασίες του Συνεδρίου.

Επισυνάπτονται το πρόγραμμα και οι περιλήψεις του Συνεδρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στο http://www.pi.ac.cy/literacy.Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter403