Ημερίδα Χορωδιών Δημοτικής Εκπαίδευσης 2019 «Γιορτή Παιδική, Γιορτή Μαγική»


Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο διοργανώνουν  την 1η Ημερίδα Χορωδιών Δημοτικής Εκπαίδευσης, στην οποία συμμετέχουν εκατό ογδόντα (180) παιδιά ηλικιών από 6-12 ετών και δέκα εκπαιδευτικοί. Οι δραστηριότητες της ημερίδας, σκοπό έχουν  την επιμόρφωση μαθητών και εκπαιδευτικών στην ανάπτυξη και διδασκαλία παιδικών φωνητικών και οργανικών συνόλων, αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της  διδασκαλίας που λαμβάνει χώρα στα δημοτικά σχολεία στους τομείς που αναφέρθηκαν, μέσα από μια βραδινή συναυλία με  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. Η ημερίδα  ενισχύει το περιεχόμενο του Αναλυτικού Προγράμματος της Μουσικής της Δημοτικής Εκπαίδευσης ποικιλότροπα.

Η ημερίδα, όπως επίσης και η βραδινή συναυλία «Γιορτή Παιδική, Γιορτή Μαγική» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, με τη συμμετοχή τεσσάρων φωνητικών και οργανικών συνόλων από Δημοτικά Σχολεία της Λευκωσίας (Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Βαρνάβα, Α’ Δημοτικό Μακεδονίτισσας, Δημοτικό Σχολείο Περνέρα και Δημοτικό Σχολείο «Πεύκιος Γεωργιάδης»). Η βραδινή συναυλία έχει ελεύθερη είσοδο προς το κοινό και θα γίνονται δεκτές εισφορές που θα διατεθούν για την ενίσχυση  του έργου της Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού, που στόχο έχει τη δημιουργία ενός κέντρου παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Υποστηρικτής της Ημερίδας είναι ο Δήμος Λατσιών.

Η βραδινή συναυλία ξεκινά στις 19:30 και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης από τους προσκεκλημένους και το κοινό στο 99401716.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










651