Πρόσκληση στη δημόσια συζήτηση με θέμα «Το Σχολείο του Μέλλοντος»


Προς Εκπαιδευτικούς Προσχολικής,
Δημοτικής, Μέσης Γενικής και
Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Θέμα: Πρόσκληση στη δημόσια συζήτηση με θέμα «Το Σχολείο του Μέλλοντος»

Το Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο CARDET και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη δημόσια συζήτηση με θέμα «Το Σχολείο του Μέλλοντος», που διοργανώνουν στις 17 Ιανουαρίου 2020, 3:00μ.μ. - 6:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΕδ στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρύτερου, Διεθνούς Συνεδρίου Innovative Learning Environments 2020 και θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης για μια σειρά από δημόσιες συζητήσεις και διαβουλεύσεις, που θα διοργανωθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα καλύψουν διάφορους πυλώνες και θεματικές της εκπαίδευσης. Τα πορίσματα των συζητήσεων αυτών θα αποτυπωθούν και θα αποσταλούν στο ΥΠΠΑΝ, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και σε όλους τους ενδιαφερομένους φορείς.

Δεδομένων των δραστικών αλλαγών στον τομέα της γνώσης, πληροφορίας και κοινωνικών αναγκών, η διεθνής εμπειρία και έρευνα έχουν δείξει ότι οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις για να επιτύχουν πρέπει να έχουν τη συμβολή όλων των φορέων και ενδιαφερόμενων μελών. Στη συζήτηση αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων (ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ), συνομοσπονδίες γονέων (δημοτικής και μέσης, τεχνικής), η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Μαθητών καθώς και ακαδημαϊκοί, ερευνητές, μαθητές και το ευρύτερο κοινό.

Για εγγραφές μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@cardet.org και στο 22 002118.

Σε όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

 



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










821