Έναρξη Προγράμματος Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων/χθεισών Διευθυντών/ντριών Σχολείων Μέσης


Νεοπροαχθέντες/Νεοπροαχθείσες Διευθυντές/Διευθύντριες
Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών 

Θέμα: Έναρξη Προγράμματος Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων/Νεοπροαχθεισών Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2021 - 2022

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορώ ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες/Νεοπροαχθείσες Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2021 - 2022, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (Σχέδια Υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

Οι συναντήσεις στο Πρόγραμμα θα είναι διαδικτυακές, μέσω MS TEAMS. Θα διεξαχθούν συνολικά 26 συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, μεταξύ των ωρών 8:30 - 13:00.

Στο Παράρτημα αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων/ουσών στο Πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει άμεσα να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του προφίλ τους ακολουθώντας τον υπερσύνδεσμο https://mvprofile.pi.ac.cy. Με την επιλογή «Ενημέρωση στοιχείων χρήστη», οι χρήστες θα πρέπει να προχωρήσουν στην «Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης Π.Ι.Κ.», όπου θα τους ζητηθεί το «Όνομα χρήστη» και ο «Κωδικός πρόσβασης». Σημειώνεται πως στον ίδιο χώρο υπάρχει διαδικασία ανάκτησης του «Ονόματος χρήστη» και του «Κωδικού πρόσβασης». Ακολούθως, θα πρέπει άμεσα (το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021), να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Στελεχών της Εκπαίδευσης (Νεοπροαχθέντες Διευθυντές Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2021 - 2022) στο Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (https://www.pi-eggrafes.ac.cy) στην κατηγορία «Επιμόρφωσ Στελεχών», ώστε να τους αποσταλούν όλες οι σχετικές πληροφορίες (σύνδεσμος συναντήσεων κοκ) αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και ερωτήματα, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τις Συντονίστριες των Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Στελεχών της Εκπαίδευσης, Έλενα Χριστοφίδου (22402368, christofidou.e@cvearn.pi.ac.cv), Καλυψώ Απέργη (22402475, apergi.k@cvearn.pi.ac.cv) και Μαρία Παπαμιχαήλ (22402346, papamichael.m@cvearn.pi.ac.cv).

(Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου)

Διευθύντρια για Γενικό Διευθυντή

Κοιν: Δ.Δ.Ε.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΩΝ/ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2021 - 2022

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ/ΟΥΣΩΝ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

1

ΚΕΠΕΡΤΗ-ΠΑΛΛΑΡΗ ΜΥΡΟΦΟΡΑ

2

ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

3

ΚΑΠΠΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

5

ΚΟΥΛΙΑ-ΚΟΥΚΟΤΣΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

6

ΙΩΑΝΝΟΥ-ΛΟΡΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

7

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

8

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










652