Ημερίδα Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, «Ψηφιακή Εκπαίδευση: Δεδομένα και Προκλήσεις»


Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Ψηφιακή Εκπαίδευση: Δεδομένα και Προκλήσεις». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά αύριο Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 (16:00 – 19:00).

Η Ημερίδα έχει ως στόχο να παρουσιάσει θεματικές που αφορούν στην ανάπτυξη της ψηφιακής ικανότητας στην εκπαίδευση, τις αναδυόμενες τεχνολογίες, την παιδεία για τα μέσα και την ασφαλή, δημιουργική και υπεύθυνη αξιοποίηση του διαδικτύου, μέσα από εισηγήσεις ομιλητών και ομιλητριών από την Κύπρο και το εξωτερικό. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, φοιτητές, φοιτήτριες, ερευνητές, ερευνήτριες και σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να κατανοήσουν θέματα που άπτονται της επίδρασης των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων στην εκπαίδευση. Την Ημερίδα θα χαιρετίσει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις θεματικές των εισηγήσεων, τους ομιλητές, τις ομιλήτριες και τη δήλωση εγγραφής, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ημερίδας: https://www.pi.ac.cy/digitaleducpi2022

Η συμμετοχή στη Ημερίδα είναι δωρεάν. Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος, διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα καταγραφής της δήλωσης συμμετοχής. Σημειώνεται, τέλος, ότι στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










662