Έναρξη Προγράμματος Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων/εισών Διευθυντών/ριών Δημοτικής, Προσχολικής, Ειδικής 2023-24


Νεοπροαχθέντες/Νεοπραχθείσες Διευθυντές/Διευθύντριες
Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων

Θέμα: Έναρξη Προγράμματος Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων/Νεοπροαχθεισών Διευθυντών/Διευθυντριών Σχολείων Δημοτικής, Προσχολικής και Ειδικής Εκπαίδευσης 2023 - 2024

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα πληροφορείστε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.) διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες/Νεοπροαχθείσες Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Προσχολικής και Ειδικής Εκπαίδευσης για το 2023 - 2024, το οποίο καλείστε να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (Σχέδια Υπηρεσίας), η παρακολούθηση των συναντήσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα διεξαχθούν 26 συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται  δια ζώσης κάθε Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 8:30 - 13:00 (α’ περίοδος: 8:30 – 10:30, διάλειμμα: 10:30 – 11:00, β’ περίοδος: 11:00 – 13:00), στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία, και κάποιες συναντήσεις θα διεξάγονται στο Παράρτημα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη Λεμεσό. Η πρώτη συνάντηση του Προγράμματος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία. Το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου 2024.

Στο Παράρτημα αναγράφονται τα ονόματα των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών του Προγράμματος.

Οι   συμμετέχοντες/συμμετέχουσες   θα   πρέπει   το   αργότερο   μέχρι   την   Παρασκευή,   29

 Σεπτεμβρίου 2023,να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του προφίλ τους στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, στον σύνδεσμο «Διαχείριση προφίλ» (https://myprofile.pi.ac.cy/). Με την επιλογή «Ενημέρωση στοιχείων χρήστη», οι χρήστες θα πρέπει να προχωρήσουν στην «Υπηρεσία Κεντρικής Αυθεντικοποίησης Π.Ι.Κ.», όπου θα τους ζητηθεί το «Όνομα χρήστη» και ο  «Κωδικός πρόσβασης».  Τονίζεται  ότι,  η  πιο πάνω  διαδικασία  επικαιροποίησης των στοιχείων του  χρήστη είναι  απαραίτητη για τη δημιουργία ομάδων,   την έκδοση παρουσιολογίων καθώς  και την αποστολή  σχετικής ενημέρωσης που αφορά στο Πρόγραμμα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τις Συντονίστριες των Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Στελεχών της Εκπαίδευσης, Έλενα Χριστοφίδου (22402368, christofidou.e@cyearn.pi.ac.cy), Καλυψώ Απέργη (22402475, apergi.k@cyearn.pi.ac.cy) και Μαρία Παπαμιχαήλ (22402346, papamichael.m@cyearn.pi.ac.cy) ή/και με απευθείας αποστολή γραπτού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση stelexi@cyearn.pi.ac.cy

(Δρ Έλενα Χατζηκακού)

Αναπληρώτρια Διευθύντρια για Γενική Διευθύντρια




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










886