Το Πανεπιστήμιο Frederick ανάμεσα στους χρυσούς νικητές των CAROB Awards


Το Πανεπιστήμιο Frederick κατέκτησε 2 συνολικά βραβεία στο 1ο Φεστιβάλ Διαφήμισης CAROB Awards που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφήμισης- Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη της δημιουργικότητας στη διαφήμιση, σε όλες τις εκφράσεις της, ανεξαρτήτως ΜΜΕ ή μορφών επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται.

Το Πανεπιστήμιο Frederick κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία PR- Επιχειρείν και Κοινωνία, για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης «Healthy Relationships». Η εκστρατεία του Πανεπιστημίου ήταν βασισμένη στο φαινόμενο του Dating Violence, ενός φαινομένου που δυστυχώς είναι πολύ συχνό μεταξύ των φοιτητών. Το Πανεπιστήμιο αποφάσισε να ερευνήσει το πρόβλημα και να οργανώσει μια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των φοιτητών αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας για το θέμα αυτό. Μέσα από μια μακρόχρονη εκστρατεία, διάρκειας 2 ετών, με σειρά δράσεων που πραγματοποιήθηκαν σε 2 φάσεις, το Πανεπιστήμιο κατάφερε να εμπλέξει βιωματικά και σε προσωπικό επίπεδο πάνω από 1000 φοιτητές και με αυτό τον τρόπο να ανοίξει διάλογο για ένα θέμα ταμπού. Ο γενικότερος στόχος της εκστρατείας ήταν η πρόληψη της βίας και η ανάπτυξη λειτουργικής και υγιούς επικοινωνίας μέσα στις σχέσεις μεταξύ των νέων. Η εκστρατεία σχεδιάστηκε με τρόπο που οι φοιτητές θα είχαν την ευκαιρία να τη βιώσουν σε διάφορα συναισθηματικά στάδια όπως και στις σχέσεις τους: εντοπίζω το πρόβλημα, αναγνωρίζω την ύπαρξή του στη ζωή μου, κατανοώ την ανάγκη για αλλαγή και αναλαμβάνω δράση.

Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Διαφήμιση- Τηλεόραση- Εκπαίδευση, για τη διαφημιστική του καμπάνια #TheJourney To My Success. Η καμπάνια #TheJourneyToMySuccess είναι εμπνευσμένη από ιστορίες για το ταξίδι προς την επιτυχία των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστήμιου Frederick. Στόχος του Πανεπιστημίου Frederick είναι να βοηθήσει τον κάθε φοιτητή να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και μέσα από αυτή τη διαδικασία να ορίσει τη δική του επιτυχία. Στόχος του #TheJourneyToMySuccess είναι να αναδείξει την επιτυχία έτσι όπως την όρισαν οι φοιτητές και απόφοιτοί του, θέλοντας ταυτόχρονα να εμπνεύσει τον καθένα να ορίσει τη δική του επιτυχία και να δημιουργήσει τη δική του πορεία προς αυτήν.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρέλαβε το χρυσό βραβείο η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Frederick κα Νατάσσα Φρειδερίκου, η οποία σημείωσε ότι «ως Πανεπιστήμιο έχουμε πάντα στόχο την πραγματοποίηση δράσεων με άμεσο αντίκτυπο στους φοιτητές μας, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία». Ευχαρίστησε θερμά όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου που αποτέλεσαν κίνητρο για τη δημιουργία αυτής της εκστρατείας, αλλά και όλα τα άτομα του Πανεπιστημίου που δούλεψαν για την επιτυχία της.

Το Πανεπιστήμιο Frederick θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής του κοινότητας και ιδιαίτερα τους φοιτητές και αποφοίτους του για τη συμβολή τους στις σημαντικές αυτές διακρίσεις.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










785