9η Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας «Ιστορίες να ονειρεύεσαι...!»


Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, το Βιβλιοπωλείο Rivergate, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Διδασκάλων Π.Ο.Ε.Δ και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, διοργανώνουν την 9η Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας «Ιστορίες να ονειρεύεσαι...!». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθείτο Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, από τις 8:15 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης και θέμα της είναι η δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στο σχολείο. Στην ημερίδα θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια από τους γνωστούς συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας:   

  • Λότη Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου
  • Νικόλας Ανδρικόπουλος
  • Βαγγέλης Ηλιόπουλος
  • Αγγελική Δαρλάση
  • Άντρη Αντωνίου

Πέντε διαφορετικά εργαστήρια που αποτελούνται από θεωρητικό και βιωματικό μέρος και στοχεύουν στην ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών σε ζητήματα που αφορούν τρόπους προσέγγισης βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας και την παιδαγωγική αξιοποίησή τους. Κάθε συγγραφέας θα παρουσιάσει το εργαστήριό του δύο φορές, έτσι ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι εκπαιδευτικοί. Κάθε εκπαιδευτικός θα  παρακολουθήσει δύο διαφορετικά/ούς εργαστήρια/συγγραφείς, με τη δική του επιλογή, δηλώνοντας την προτίμησή του μέσω της πιο κάτω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, συνδεθείτε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών στη διεύθυνση: https://www.eventbrite.com/e/70274901121 από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φοιτητές του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Δρ Χρυσάνθη Κάτζη στο pre.kch@frederick.ac.cy, δηλώνοντας ποια δύο εργαστήρια θέλουν να παρακολουθήσουν και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.     




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










992