Frederick Research Center: Υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην προσθετική κατασκευαστική


Το Frederick Research Center διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για το έργο Α Μable και Πρακτικό Εργαστήριο (Experience Lab) με θέμα: Modellingand Simulationin Additive Manufacturing,την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, 17:00-19:30 στοΠανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία.

Το έργο ΑΜable χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος “Ορίζοντα 2020” και στοχεύει στην παροχή υποστήριξης σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) για την ανάληψη εργασιών στον τομέα της προσθετικής κατασκευαστικής (additive manufacturing).

To σεμινάριο στοχεύει στην ώθηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) με έδρα την Κύπρο, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της προσθετικής κατασκευαστικής ή σκοπεύουν να υιοθετήσουν τέτοιου είδους τεχνολογίες, να αιτηθούν χρηματοδότηση στο πλαίσιο των προκηρύξεων που ανακοινώνονται από το AMable. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο υποβολής αίτησης σε σχέση με τις προδιαγραφές της προκήρυξης που μπορεί να αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων με τη βοήθεια προσθετικών τεχνικών ή τη λήψη εκπαίδευσης σε συγκεκριμένες τεχνολογίες προσθετικής κατασκευαστικής.

Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί Πρακτικό Εργαστήριο (Experience Lab) με θέμα τη Μοντελοποίηση και Προσομοίωση Προϊόντων κατά την Ανάπτυξη και Κατασκευή τους με Τεχνολογίες Προσθετικής Κατασκευαστικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου www.amable.eu

Π.Α. μέχρι 28/01/2020, τηλ: 22394394, εσωτ. 42115, email: eng.pl@frederick.ac.cy (Δρ Λουκάς Παπαδάκης, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πανεπιστημίου Frederick).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










606