Βραβεία σε φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick


Διακρίθηκαν στα «Βραβεία Φοιτητών Αρχιτεκτονικής 2019» του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick, το οποίο έχει να επιδείξει πλούσιο έργο και μεγάλη παράδοση στον τομέα της αρχιτεκτονικής στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, δύο από τους πέντε νικητές των Βραβείων, στα οποία συμμετείχαν φοιτητές από πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού, ανήκουν στο δυναμικό του Πανεπιστημίου Frederick.

Οι φοιτήτριες του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Εύη Μιχαήλ και Όλγα Κουτρουμάνου, βραβεύτηκαν για τις προτάσεις τους, οι οποίες εκπονήθηκαν και ολοκληρώθηκαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019. Η Εύη Μιχαήλ έλαβε Εύφημη Μνεία για τη διπλωματική της εργασία #newliving, με θέμα «Η Ψηφιακή Δικτύωση διαμορφώνοντας τη σύγχρονη Πολυκατοικία». Η Όλγα Κουτρουμάνου έλαβε Εύφημη Μνεία για την πτυχιακή της εργασία με θέμα το Μουσείο Σύγχρονης Λαϊκής Τέχνης και Χειροτεχνίας.

Η βράβευση των νικητών πραγματοποιήθηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, στον εκθεσιακό χώρο της Κρατικής Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης ΣΠΕΛ, στην οποία παρουσιάστηκαν οι 32 διαγωνιζόμενες προτάσεις. Τα Βραβεία επικεντρώνονται στις κατηγορίες «Διπλωματική Εργασία» και «Πτυχιακή Εργασία» και σκοπός τους είναι να αναδείξουν την ευρεία συμβολή της αρχιτεκτονικής στην κοινωνία και να παρουσιάσουν την καινοτομία και αριστεία στην εκπαίδευση.

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick, μέσω των προγραμμάτων που προσφέρει, εξοικειώνει τους φοιτητές με τις τάσεις της αρχιτεκτονικής και τους προετοιμάζει για τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας, τόσο της τοπικής όσο και της διεθνούς, προσφέροντας έτσι σφαιρική εκπαίδευση στην κατανόηση, γνώση και ανάπτυξη δεξιοτήτων εφαρμογής της Αρχιτεκτονικής.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










695