Πανεπ. Frederick: Εξετάσεις Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας Μάιος 2020


Το Πανεπιστήμιο Frederick γνωστοποιεί ότι για το έτος 2020 οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων για την Πιστοποίηση Ελληνομάθειας, στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα διενεργηθούν, για όλα τα επίπεδα και ηλικίες, στις  18-20 Μαΐου 2020.

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο πιστοποίησης ελληνομάθειας από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (Ν.Π.Ι.Δ. του ΥΠΔΒΜΘ) και χορηγεί κρατικό και ευρωπαϊκό τίτλο πιστοποίησης ελληνομάθειας.

Αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των γραπτών και προφορικών εξετάσεων, για όλα τα επίπεδα και ηλικίες, με υπεύθυνη την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής Άννα Χατζηπαναγιωτίδη.

Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε έξι επίπεδα γλωσσικής επάρκειας και αξιολογούνται σε τέσσερις ή πέντε δεξιότητες, δηλαδή στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού κειμένου, στην κατανόηση και παραγωγή προφορικού λόγου και στη χρήση γλώσσας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί και θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους αμέσως μετά τη λήξη των εγγραφών.

Επίπεδα

Εξέταστρα

Α1 (για παιδιά 8-12 ετών)

Στοιχειώδης Γνώση

65 ευρώ

Α1 (για εφήβους και ενηλίκους)

Α2

Βασική Γνώση

Β1

Μέτρια Γνώση

Β2

Καλή Γνώση

73 ευρώ

Γ1

Πολύ Καλή Γνώση

Γ2

Άριστη Γνώση

* Οι προφορικές εξετάσεις διεξάγονται αμέσως μετά τις γραπτές.

Εγγραφές: Από 3 Φεβρουαρίου ως 22 Μαρτίου 2020

Πληροφορίες:
Στη συντονίστρια και υπεύθυνη των εξετάσεων κ. Άννα Χατζηπαναγιωτίδη στο 22394394 ή στον κ. Δημήτρη Κτιστάκη στο 96895500 ή στο jimktistakis@yahoo.gr.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










755