Πανεπιστήμιο Frederick: Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός, Τεχνολογία και Τουρισμός»


Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία (Αίθουσα Εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος») Ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός, Τεχνολογία και Τουρισμός», την οποία συνδιοργανώνουν η εταιρεία SportsTraveler76 Ltd και το Ερευνητικό Κέντρο Frederick με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου.

Η Ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος SportsTraveler76-Έρευνα στις Νεοσύστατες Επιχειρήσεις, εταίροι του οποίου είναι το Εργαστήρι Κινητών Συσκευών (Mobile Devices Laboratory- MDL) του Ερευνητικού Κέντρου Frederick και η εταιρεία Sports Traveler 76 Ltd. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση/επιμόρφωση των φοιτητών, των ακαδημαϊκών και των υπόλοιπων συμμετεχόντων για τις δραστηριότητες και τα αποτελέσματα του έργου, σε σχέση με τη σημασία της τεχνολογίας, την επιρροή και τον αντίκτυπό της στον αθλητισμό και τον τουρισμό στην Κύπρο και γενικότερα.  

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα όπως η ανάπτυξη της τεχνολογίας στον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, ενώ εξέχοντες ομιλητές θα δώσουν το παρόν τους. Ανάμεσά τους ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό Μιχάλης Μουρούτσος , ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικού Τουρισμού & Μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ, Λεόντιος Τσέλεπος και ο εμπειρογνώμονας Στρατής Τέλλογλου, που έχει εργαστεί σε 10 Ολυμπιάδες.

Είσοδος ελεύθερη!

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/Jm59ta94ex7yegM49




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










362