Διαδικτυακό Σεμινάριο: «Επιτυχία στις τελικές εξετάσεις: Συμβουλές για μαθητές και γονείς»


Το Πανεπιστήμιο Frederick και η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης συνδιοργανώνουν Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Επιτυχία στις Τελικές Εξετάσεις: Συμβουλές για μαθητές και γονείς». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ.

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τρόπους διαχείρισης του χρόνου κατά την προετοιμασία για τις τελικές εξετάσεις, τρόπους αντιμετώπισης του άγχους κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, καθώς και τεχνικές μελέτης και ανάπτυξης μνήμης της εξεταστέας ύλης.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι δωρεάν και, κατά τη διάρκειά του, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν ερωτήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν εγγραφή εκ των προτέρων και να συμμετέχουν στη διαδικτυακή συζήτηση ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://bit.ly/2XS6yoa 

Βασική ομιλήτρια του σεμιναρίου είναι η Δρ. Φωτεινή Οικονομίδου - Κράνου, Επισκέπτρια Λέκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Frederick. Κατέχει διδακτορικό στην Ψυχολογία (Κοινωνική-Γνωστική-Αναπτυξιακή). Η διδακτορική της διατριβή έχει τον τίτλο «Ψυχοκοινωνική και Γνωστική Ανάπτυξη Φοιτητών Προπτυχιακών Πανεπιστημίων σε Ελληνοκυπριακά Πανεπιστήμια». Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και Πτυχίο Ψυχολογίας, από το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα των ΗΠΑ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










981