Ευχετήρια κάρτα από το Πανεπιστήμιο Frederick για το νέο έτος 2021


Το Πανεπιστήμιο Frederick, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τις ευχές έστειλε στα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, φίλους και συνεργάτες του Πανεπιστημίου,μια πρωτότυπη ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα. 

Στο μήνυμά του το Πανεπιστήμιο Frederick, αναφέρει 

"Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας, φίλοι και συνεργάτες του Πανεπιστημίου μας, σάς ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε εσάς, στις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αφήνοντας πίσω μας το 2020, μια χρονιά δοκιμασίας των ψυχικών και σωματικών αντοχών του καθενός και της καθεμιάς από εμάς αλλά και όλων των συνανθρώπων μας, και με την ελπίδα να ανατέλλει τις τελευταίες αυτές μέρες για μια πολύ καλύτερη και ομορφότερη χρονιά, αποφασίσαμε ως Πανεπιστήμιο να στείλουμε ένα διαφορετικό μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και αλληλεγγύης.

Η Χριστουγεννιάτική μας κάρτα είναι εμπνευσμένη από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs). Το Frederick University ως μέλος του Δικτύου Λύσεων Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ αναγνωρίζει ότι η αειφόρος ανάπτυξη είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας και εμείς, στο Πανεπιστήμιο, καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να διαδραματίσουμε έναν κρίσιμο ρόλο στην προσπάθεια της κοινωνίας στην επίτευξη των SDGs.

Σας καλούμε λοιπόν όλους, να αρχίσετε να αναλαμβάνετε δράση για να μεταμορφώσουμε τον κόσμο μας! Εμείς, ως Πανεπιστήμιο, δεσμευόμαστε ότι μέσω της διδασκαλίας και μάθησης, της έρευνας, του τρόπου λειτουργίας μας, των καθημερινών ενεργειών και αποφάσεων μας - φοιτητές, προσωπικό και Διοίκηση - θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα διαδραματίσουμε τον δικό μας ρόλο για την αλλαγή που θέλουμε να γίνει στον κόσμο μας. Ας γίνουμε κι εμείς η αλλαγή που ο κόσμος μας χρειάζεται.

Ευχόμαστε το 2021 να φωτίσει με έμπνευση τις ψυχές μας ώστε να ξεπεράσουμε τις δοκιμασίες που μας ταλαιπώρησαν και με υγεία, φρόνηση, θάρρος και αυτοπεποίθηση να βαδίσουμε τον δρόμο που ανοίγει ο Νέος Χρόνος".  

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










707