To Πανεπ. Frederick υλοποιεί έργο για οργάνωση του χρόνου και της ζωής φοιτητριών/τητών


Εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Erasmus+ KA2 για την υλοποίηση του Έργου “Organize yourself! Time and self-management as a key to your success”

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Frederick εξασφάλισε χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA2 για την υλοποίηση του έργου “Organize yourself! Time and self-management as a key to your success”. Το έργο, το οποίο θα έχει διάρκεια 18 μήνες, θα αναπτύξει ανάμεσα σε άλλα υλικό που θα περιγράφει την ανάγκη και σπουδαιότητα της οργάνωσης του χρόνου των φοιτητριών και φοιτητών και τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής. Θα προταθούν επίσης μέθοδοι και εργαλεία που θα βοηθήσουν φοιτήτριες και φοιτητές να οργανώσουν καλύτερα τη μελέτη τους και τη φοιτητική τους ζωή. Η εναρκτήρια συνάντηση του Έργου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδικτυακά στις 15 Απριλίου 2021.

«Στην αρχή της πανδημίας φοιτητές και φοιτήτριες βρέθηκαν ξαφνικά να αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, να πρέπει να δουλεύουν με εργαλεία που δεν χρησιμοποίησαν ποτέ προηγουμένως, και να συντονίσουν από την αρχή τη φοιτητική τους ζωή. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία των πρώτων δύσκολων μηνών της πανδημίας, σχεδιάσαμε ένα Πρόγραμμα το οποίο θα βοηθήσει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να μάθουν να οργανώνουν τον χρόνο τους με στόχο την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία» δήλωσε η Δρ Πετρούλα Μαυρικίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Συντονίστρια του έργου εκ μέρους του Πανεπιστημίου Frederick.

Στο Έργο συμμετέχουν τρία Πανεπιστήμια και τρεις Μη-κυβερνητικοί Οργανισμοί (ΜΚΟ) από πέντε χώρες, την Πολωνία, Γερμανία, Πορτογαλία, Σλοβακία και την Κύπρο. Από την Πολωνία συμμετέχουν το Πανεπιστήμιο University College of Enterprise and Administration (WSPA, Συντονιστής) και ο ΜΚΟ Fundacja Sempre a Frente, από τη Γερμανία το Technische Hochschule Deggendorf, από την Πορτογαλία ο ΜΚΟ Associação Check-IN-Cooperação e Desenvolvimento, και από την Σλοβακία ο ΜΚΟ NKOS.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










516