Το Πανεπ. Frederick προωθεί νέες επιχειρηματικές ιδέες μέσα από τον πανεπιστημιακό διαγωνισμό Ennovation


Το Πανεπιστήμιο Frederick συμμετέχει στον διεθνή πανεπιστημιακό διαγωνισμό Ennovation, τον οποίο διοργανώνει το  Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον ετήσιο διαγωνισμό απαρτίζει ένα Δίκτυο αποτελούμενο από 23 Πανεπιστήμια σε Κύπρο και Ελλάδα, που στόχο έχει την προώθηση νέων επιχειρηματικών ιδεών, βασισμένων στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, την ανταγωνιστικότητα στην παγκόσμια αγορά και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Πανεπιστήμιο Frederick ως μέλος του πιο πάνω Δικτύου, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 14ου διαγωνισμού Ennovation για το 2021. Ο διαγωνισμός χωρίζεται στις πιο κάτω ενότητες:

Επιχειρηματική Ενότητα (Entrepreneurship Stream) η οποία επικεντρώνεται σε καινοτόμες ιδέες που αντιμετωπίζουν μια συγκεκριμένη ανάγκη ή ευκαιρία της αγοράς.

Ερευνητική Ενότητα (Research Stream) που απευθύνεται ειδικά σε ερευνήτριες/ές και ερευνητικές ομάδες που επιθυμούν να μεταφέρουν το αποτέλεσμα των ερευνητικών τους προσπαθειών στην αγορά.

Νεανική Επιχειρηματικότητα (Young Entrepreneurship Stream) που απευθύνεται ειδικά σε καινοτόμες ιδέες πολύ πρώιμου σταδίου.

Στην Επιστημονική Επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχει η Δρ Πετρούλα Μαυρικίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Frederick.

Δικαίωμα συμμετοχής στον δια-πανεπιστημιακό διαγωνισμό Ennovation, ως μέλη ομάδας, έχουν φοιτητές/ριες 18 ετών και άνω, προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου, ερευνητές/τριες και υποψήφιοι/ες διδάκτορες από όλα τα Πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η προθεσμία για την υποβολή αρχικών ιδεών για την Πρώτη Φάση του διαγωνισμού Ennovation είναι η 30ή Ιουλίου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του διαγωνισμού στον σύνδεσμο https://ennovation.gr/ ή να επικοινωνήσουν με τη Δρα Πετρούλα Μαυρικίου, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Frederick: p.mavrikiou@frederick.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










563