Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Frederick. Διαδικτυακή παρουσίαση


Το Πανεπιστήμιο Frederick πραγματοποιεί διαδικτυακή παρουσίαση την Τετάρτη, 14 Ιουλίου, στις 19:00, για τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Η επιλογή Πανεπιστημίου είναι μια σημαντική απόφαση ζωής. Στην παρουσίαση, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες για τις πέντε Σχολές και τα περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο Frederick. Θα ενημερωθούν, επίσης, για τις υποτροφίες που μπορούν να διεκδικήσουν βάσει ακαδημαϊκής ή αθλητικής επίδοσης και την οικονομική βοήθεια που μπορούν να έχουν βάσει κοινωνικο-οικονομικών κριτηρίων.

Στη διαδικτυακή παρουσίαση θα γίνει ειδική αναφορά στα μέτρα που έχει λάβει το Πανεπιστήμιο για αντιμετώπιση των προκλήσεων της πανδημίας και στην επιτυχημένη εφαρμογή της διαδικτυακής εκπαίδευσης κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2020-21 και 2019-20. Το Πανεπιστήμιο Frederick έχει επενδύσει σημαντικά στη μετατροπή των αιθουσών διδασκαλίας σε υβριδικές, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για την παρακολούθηση διαλέξεων διαδικτυακά και με φυσική παρουσία.

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι το μοναδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο με άδεια λειτουργίας σε Λευκωσία και Λεμεσό. Έχει καταταχθεί στη 201η θέση ανάμεσα σε 1070 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη γενική κατάταξη του παγκόσμιου συστήματος αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank, ενώ πρόσφατα στα Times Higher Education Impact Rankings 2021 έχει καταταχθεί στα καλύτερα 10% των Πανεπιστημίων παγκοσμίως στην κατηγορία Ποιοτική Εκπαίδευση.

Η παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά. Μετά την παρουσίαση, η ομάδα του Πανεπιστημίου Frederick θα δεχθεί ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση με εγγραφή στον σύνδεσμο https://bit.ly/3AEg9S8.

Το Πανεπιστήμιο Frederick δέχεται αιτήσεις εγγραφής για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Το χειμερινό ακαδημαϊκό εξάμηνο ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου 2021. Για διευθέτηση προσωπικής συνάντησης με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Εισδοχής, τηλ. 22394394 ή μέσω email στο [email protected].

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


118