Πανεπιστήμιο Frederick: Ετήσιος θεσμός οι υποτροφίες εις μνήμη Μιχάλη Φρειδερίκου


Προκήρυξη τριών υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Μιχάλη Φρειδερίκου (1937-2020), το Πανεπιστήμιο Frederick και το Frederick Institute of Technology προκηρύσσουν στη μνήμη του Ιδρυτή τους τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων με δυνατότητα ανανέωσής τους για όλη τη διάρκεια φοίτησης.
Στη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του, ο Μιχάλης Φρειδερίκος είχε βαθιά πίστη στη νεολαία και προσέφερε ευκαιρίες σε χιλιάδες νέες και νέους ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Οι υποτροφίες εις μνήμη του Μιχάλη Φρειδερίκου προκηρύχθηκαν για πρώτη φορά πέρσι και θα απονέμονται ετήσια με στόχο να καταστούν θεσμός και να αποτελέσουν συνέχεια του πολύπλευρου κοινωφελούς του έργου.
Οι υποτροφίες θα παραχωρηθούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, καθώς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των ενδιαφερομένων. Η προκήρυξη των υποτροφιών, με λεπτομερή ανάλυση των κριτηρίων και των προϋποθέσεων, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Frederick, στον σύνδεσμο frederick.ac.cy.
Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 θα παραχωρηθούν οι ακόλουθες υποτροφίες:
Πανεπιστήμιο Frederick
· Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων για νεοεισερχόμενους/ες προπτυχιακούς φοιτητές/φοιτήτριες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.
Frederick Institute of Technology (FIT)
· Μία (1) πλήρης υποτροφία διδάκτρων για νεοεισερχόμενο/η φοιτητή/φοιτήτρια κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν ειδικό έντυπο αίτησης και να το υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά/δικαιολογητικά μέχρι τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής φοιτητών στο email mfscholarships@frederick.ac.cy ή στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία), 25730975 (Λεμεσός).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










528