Το Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου


Το Πανεπιστήμιο Frederick με ανακοίνωσή του, «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου υπήρξε μια αφοσιωμένη, συνεπής, χαρισματική τεχνοκράτης, πολιτικός και Υπουργός, με έγνοια, όραμα και ουσιαστικό έργο για τα εργατικά δικαιώματα, την ευημερία των πολιτών, και τόσα άλλα κοινωνικά θέματα, μια γυναίκα που αποτελούσε έμπνευση και πρότυπο για άλλες γυναίκες. Η προσφορά της, μέσα από την προώθηση του κοινωνικού διαλόγου και κοινωνικών προγραμμάτων και μεταρρυθμίσεων, ήταν σπουδαία και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο.

Το Πανεπιστήμιο εκφράζει βαθιά ευγνωμοσύνη για την ουσιαστική της στήριξη στις προσπάθειες του Πανεπιστημίου για προώθηση της ισότητας μεταξύ φύλων και καταπολέμηση της εμπορίας προσώπων, θέματα για τα οποία επιδείκνυε ιδιαίτερη ευαισθησία και στα οποία στάθηκε πολύτιμη αρωγός.

Σύσσωμη η κοινότητα του Πανεπιστημίου Frederick διαβιβάζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες της, καθώς και στην κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


328