Τρεις Τελετές Αποφοίτησης και μία Τελετή Βράβευσης από το Πανεπιστήμιο Frederick


Στις 27 Ιουνίου στη Λεμεσό και στις 28, 29 Ιουνίου και 1η Ιουλίου στη Λευκωσία

Το Πανεπιστήμιο Frederick ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη γιορτή της ακαδημαϊκής χρονιάς, την ετήσια Τελετή Αποφοίτησης αλλά και την Τελετή Βράβευσης των μελών της πανεπιστημιακής του κοινότητας, ακαδημαϊκών, φοιτητών/τριών και αποφοίτων.

Για τη φετινή χρονιά, το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνει τέσσερεις τελετές:

  • Η πρώτη Τελετή Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού και στο πλαίσιό της θα αποφοιτήσουν προπτυχιακοί/ές και μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες της Σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών (συμβατικών και εξ αποστάσεων προγραμμάτων), της Πολυτεχνικής Σχολής, της Σχολής Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Σχολής Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών που σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Frederick στη Λεμεσό. Την τελετή θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Τάκη Μιχαηλίδης.
  • Στις 28 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Βράβευσης των Πρωτευσάντων Αποφοίτων όλων των πτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 και των Απόφοιτων Διδακτορικών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου, ενώ θα απονεμηθούν για δεύτερη χρονιά τα Βραβεία Μιχάλη Φρειδερίκου με τα οποία επιβραβεύεται το ήθος και η αριστεία μελών του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, φοιτητών/τριών και απόφοιτων του Πανεπιστημίου Frederick. Τα Βραβεία Μιχάλη Φρειδερίκου θεσπίστηκαν το 2021 στη μνήμη του ιδρυτή του Πανεπιστημίου ο οποίος απεβίωσε τον Αύγουστο 2020. Την τελετή θα χαιρετίσει η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, πρώην Υπουργός Παιδείας της ΚΔ. 
  • Στις 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών/τριών της Πολυτεχνικής Σχολής του πανεπιστημίου. Την τελετή θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Τεχνολογικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντή. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος.
  • Την 1η Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας την Τελετή Αποφοίτησης των υπόλοιπων Σχολών του Πανεπιστημίου θα χαιρετήσει ο Καθηγητής Γιάννης Τουμαζής κατά την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του ως ο πρώτος Υφυπουργός Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Υφυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό ενώπιον των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών των Σχολών Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών, Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιστημών Υγείας και της Σχολής Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών, όπου μέχρι τον διορισμό του δίδασκε ο ίδιος ως μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του πανεπιστημίου.

Σε όλες τις τελετές θα απευθύνουν χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Frederick, κα Νατάσσα Φρειδερίκου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους.

Οι τελετές θα μεταδίδονται ζωντανά από τις σελίδες του Πανεπιστημίου στο YouTube και στο Facebook.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










626