Δωρεά Μιχάλη Λοϊζίδη στο Ταμείο Ευημερίας Φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Frederick


Το Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Μιχάλη Λοϊζίδη, που έχει προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του «Το ποδήλατο», ύψους τριών χιλιάδων ευρώ, στο Ταμείο Ευημερίας Φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου. Το ποσό διατέθηκε σε δύο φοιτητές και δύο φοιτήτριες του Πανεπιστημίου μετά από απόφαση ειδικής επιτροπής, με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια. Η τελετή παράδοσης της επιταγής πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λεμεσό παρουσία του Αντιπρόεδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, Δρ Χριστόφορου Χαραλάμπους, και του Διευθυντή του Πανεπιστημίου Frederick Λεμεσού, Δρ Ηλία Χαραλάμπους.

Στο βιβλίο του, ο κ. Λοϊζίδης καταγράφει την ιστορία του ποδηλάτου στην Κύπρο, καθώς και προσωπικές ιστορίες από τις εμπειρίες του ως ποδηλάτης.

Η κα Νατάσσα Φρειδερίκου, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, δήλωσε: «Ως πρώην εκπαιδευτικός, ο κ. Λοϊζίδης έχει πολύ ολοκληρωμένη αντίληψη της θετικής επίδρασης που μπορεί να έχει η εκπαίδευση στη ζωή των ανθρώπων. Η έμπρακτη στήριξη που προσφέρει στους φοιτητές και τις φοιτήτριες μας, τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να πετύχουν τις μελλοντικές τους επιδιώξεις και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε θερμά».

 

 

.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


289