Επιστρέφει στα πανεπιστημιακά δρώμενα ο Κώστας Καδής


Μετά από θητεία τεσσάρων χρόνων ως Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και πέντε χρόνων ως Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ο Κώστας Καδής επιστρέφει στα πανεπιστημιακά δρώμενα του τόπου. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κ. Καδής

εξασφάλισε τη σχετική έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή που εξετάζει αιτήσεις εργοδότησης πρώην αξιωματούχων, και επιστρέφει στην οικογένεια του Πανεπιστημίου Frederick, ως μέλος του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Δρ Καδής θα αναλάβει συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ευθυνών που συνδέεται με την πράσινη πολιτική του Πανεπιστημίου και την πολιτική διεθνοποίησής του, σε συνεργασία με την Πρόεδρο και τα αρμόδια σώματα του Πανεπιστημίου. Παράλληλα, θα εμπλακεί σε ερευνητικές δραστηριότητες, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά έργα στο επιστημονικό του αντικείμενο που είναι η διατήρηση της βιοποικιλότητας και της φύσης.
Comments (1)

  1. Παυλίνα Λοίζου:
    May 27, 2023 at 05:14 PM

    Δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά να του ευχηθούμε καλές επιτυχίες. Εξάλλου με την πείρα που είχε επί σειρά ετών ως Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού & Νεολαίας (και εκείνην την περίοδο και πολιτισμού) θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και να την προσαρμόσει/απλοποιήσει στα μαθήματα και τη διερεύνηση, την έρευνα, την επιμέλεια, τη φοιτητική ζωή και γενικότερα στα ζητήματα της εκπαίδευσης και της παιδείας που καλείται να παρέχει και να προσφέρει, όντας ως ένας ακαδημαϊκός. Επίσης με την πείρα που είχε για τα θέματα περιβάλλοντος και γεωργίας, επίσης μπορεί να εργασθεί και να δουλέψει χρησιμοποιώντας τις πείρες και τις εμπειρίες που είχε. Η απουσία του εννέα έτη από την ακαδημαϊκή κοινότητα, δεν ήταν άσχετη γιατί και με την εκπαίδευση είχε εμπλακεί αλλά και με την αγροτική πολιτική. Επομένως, αναμένουμε νέες καινοτομίες.

    Παυλίνα Λοϊζου
    Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης

Add a new comment:Newsletter


1267