Το πρόγραμμα για το 4ο Συνέδριο διδακτορικών φοιτητών/τριών στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λεμεσό


Το Πανεπιστήμιο Frederick ανακοινώνει το πρόγραμμα του φετινού 4ου Συνεδρίου διδακτορικών φοιτητών/τριών που φοιτούν σε πανεπιστήμια στην Κύπρο. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λεμεσό το Σάββατο 5 Απριλίου, από τις 09:00 μέχρι τις 18:00. 

Κατά την Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου, θα απευθύνουν χαιρετισμό η Καθηγήτρια Μαίρη Κουτσελλίνη, Πρόεδρος του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), ο Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick, και ο Καθηγητής Μιχάλης Κωμοδρόμος, Αντιπρύτανης  Έρευνας, Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Frederick και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Θα ακολουθήσουν παράλληλες συνεδριάσεις / παρουσιάσεις σε αίθουσες του Πανεπιστημίου Frederick στη Λεμεσό.

 

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την τελετή βράβευσης των καλύτερων διδακτορικών παρουσιάσεων στις τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες, στις 18:00.    

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ευρεία γκάμα παρουσιάσεων από διάφορους επιστημονικούς κλάδους, αντικατοπτρίζοντας το εύρος και το βάθος της τρέχουσας διδακτορικής έρευνας στην Κύπρο. Παράλληλα, μέλη ΔΕΠ θα παρέχουν ανατροφοδότηση, θα προσφέρουν καθοδήγηση και θα συμβάλλουν στις συζητήσεις, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες/ουσες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τη βελτίωση του έργου τους.

Το Συνέδριο Διδακτορικών φοιτητών/τριών αποτελεί την ετήσια εκδήλωση της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων. Πρόκειται για μια σημαντική πλατφόρμα για διδακτορικούς και διδακτορικές φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την έρευνά τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές συζητήσεις με συναδέλφους ερευνητές/τριες και ακαδημαϊκούς.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να δουν το πλήρες πρόγραμμα με τις ώρες συνεδριών και τις λεπτομέρειες των παρουσιάσεων εδώ. 

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό σε διδακτορικούς/ές φοιτητές/τριες, μέλη ΔΕΠ και ερευνητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στις συζητήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.frederick.ac.cy/4th-doctoral-colloquium/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










482