Διάλεξη από τον διεθνούς φήμης Καθηγητή Dragan Savić, FREng στο Κέντρο Αριστείας «Κοίος»


Διάλεξη με θέμα "Smart Water Systems- Reality or Pipe Dream?" από τον διακεκριμένο Καθηγητή Dragan Savić, FREng διοργανώνει το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Dragan Savić, FREng, είναι Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο KWR Water Research Institute στην Ολλανδία, καθώς και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στους τομείς της υδροπληροφορικής, της πληροφορικής και της περιβαλλοντικής μηχανικής.

Η διάλεξη με θέμα «Smart Water Systems- Reality or Pipe Dream?» εντάσσεται στη σειρά διαλέξεων του «KIOS Distinguished Lecture Series», που φιλοξενεί ερευνητές παγκοσμίου εμβέλειας σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα Β108 στο κτίριο Α. Λεβέντη, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η διάλεξη είναι ανοικτή στο κοινό. Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με τη διάλεξη μπορείτε να βρείτε εδώ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










577