Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών 2019


Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019η Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών 2019: Plan Your Future στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Φοιτητές, απόφοιτοι και νέοι, άδραξαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, της Αμερικής και της Κίνας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Μεταπτυχιακών Σπουδών, οι νέοι επισκέφτηκαν τους ενημερωτικούς σταθμούς και έλαβαν πληροφόρηση για τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, τα κριτήρια και τη διαδικασία εισδοχής, τα δίδακτρα και το κόστος ζωής, τις δυνατότητες για στέγαση, καθώς και τη φοιτητική ζωή. Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διαθέσιμες υποτροφίες και για εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης των μεταπτυχιακών τους σπουδών. Παράλληλα, δόθηκε στους νέους η ευκαιρία να αξιοποιήσουν υπηρεσίες συμβουλευτικής και να λάβουν καθοδήγηση για την επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος.

Η Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών 2019: Plan Your Future διοργανώθηκε από το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο πλαίσιο παροχής καθοδήγησης σε φοιτητές και απόφοιτους για τις μελλοντικές επιλογές σπουδών. Στην Έκθεση συμμετείχαν οι οργανισμοί: Πανεπιστήμιο Κύπρου, British Council, Institut Français de Chypre, Embassy of the Federal Republic of Germany, Embassy of the Kingdom of the Netherlands, Embassy of Italy, Embassy of Sweden, Embassy of Finland, Austrian Embassy, Embassy of the Czech Republic, Embassy of the Republic of Poland, Study USA, University of Groningen,[lM1]  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ινστιτούτο Κομφούκιος, Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης – Erasmus, Κεντρικός Φορέας Ισότιμης Κατανομής Βαρών, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου.

 


 [lM1]Στα ελληνικά να αναγραφούν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1057