Αποχαιρετιστήριο για τον Στέλιο Νικολαΐδη


Aνακοίνωση του Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου αναφέρει:

«Ο συνάδελφος Στέλιος Νικολαΐδης (Λειτουργός Πανεπιστημίου) υποστήριζε μηχανογραφικά την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου επί 11 συναπτά έτη (01/07/2008). Ήταν άνθρωπος κοινωνικός, με άρτιο χαρακτήρα, πείσμα απέναντι στις αντιξοότητες και πίστη μέχρι το τέλος. Με αισθήματα θλίψης και οδύνης αποχαιρετίσαμε τον Στέλιο που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στις 31/10/2019, μετά από μάχη με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από το 2014. Αφιερώνουμε αυτές τις λίγες γραμμές ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την όλη προσφορά και παρουσία του Στέλιου στη Σχολή μας.

Ο Στέλιος ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει και να στηρίξει, είτε μέσα στα πλαίσια των διοικητικών καθηκόντων του, είτε και σε προσωπικό επίπεδο. Ευαίσθητος, συνειδητοποιημένος και φιλοσοφημένος καθώς ήταν, μπορούσες να απολαύσεις μαζί του ξεχωριστές και σε βάθος συζητήσεις. Επηρεασμένος από την Αμερικάνικη κουλτούρα των φοιτητικών του χρόνων, πρότεινε κάποτε ριζοσπαστικές αλλά αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα που αντιμετωπίζαμε.

Η περιπέτεια της υγείας του και η όλη στάση του Στέλιου απέναντι σε αυτήν, έδωσαν σε μας πολύτιμα μαθήματα ζωής. Μας δίδαξε την υπομονή, τον ελπιδοφόρο μέχρι τέλους αγώνα, την απόλαυση των μικρών στιγμών, το πραγματικό νόημα της ζωής. Θα θυμόμαστε πάντοτε τον Στέλιο με θαυμασμό και αγάπη.

Αιωνία του η μνήμη».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2037