Πανεπιστήμιο Κύπρου: 54 μάστερ και 43 διδακτορικά διεθνούς κύρους


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το κορυφαίο ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα στη χώρα (67ο καλύτερο νέο πανεπιστήμιο παγκοσμίως, 174ο καλύτερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης - TimesEuropeanUniversityRankings, 351-400 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου - Times World University Rankings), προσκαλεί φοιτητές από την Κύπρο, την Ευρώπη και άλλες χώρες να κάνουν το επόμενο βήμα για το μέλλον τους.

Με μεγάλο εύρος σπουδών, ακαδημαϊκό προσωπικό διεθνούς κύρους, κορυφαίες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί μια υψηλού επιπέδου επιλογή για όσους αναζητούν σπουδές διεθνών προδιαγραφών.

Με 54 μάστερ και 43 διδακτορικά State of the art προγράμματα (στα ελληνικά, αγγλικά, κ.ά.), μέσω ενός γενναιόδωρου προγράμματος υποτροφιών (150 για το 2020), χορηγιών, και δανείων (Erasmus +), το Πανεπιστήμιο Κύπρου παραμένει σταθερά ανταγωνιστικό και προσηλωμένο στις υψηλού επιπέδου σπουδές. Δικαίως μάλιστα, αναγνωρίζεται ως κέντρο αριστείας στην περιοχή της Μεσογείου.

Οι απόφοιτοί του, σταδιοδρομούν σε διεθνείς εμβέλειας και κύρους εταιρίες, οργανισμούς και πανεπιστήμια. Οι διδακτορικοί και μετα-διδακτορικοί φοιτητές  διεξάγουν πρωτοποριακή έρευνα, αποσπώντας συχνά διεθνείς διακρίσεις και αναγνωρισιμότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Σχολής Μεταπτυχιακών σπουδών www.ucy.ac.cy/graduateschool/el/,όπου μπορούν να δουν αναλυτικά τα προγράμματα και να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021, έως 24 Απριλίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και τα κριτήρια εισαγωγής:

email: graduateschool@ucy.ac.cy

Τηλέφωνο: +357 22 894044.

Κάνε και εσύ το επόμενο Βήμα. Δώσε στον εαυτό σου προοπτική. Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ανοίγουμε ορίζοντες, δημιουργούμε προοπτικές.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2100