Πανεπ. Κύπρου: Η Τρ. Κύπρου ενισχύει την επιστημονική έρευνα για τον COVID-19


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες προς την Τράπεζα Κύπρου, η οποία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #SupportCy ενισχύει οικονομικά την επιστημονική έρευνα για τον COVID-19.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με αφορμή την πρόσφατη κρίση της πανδημίας του COVID-19 απηύθυνε πρόσκληση σε άτομα και φορείς να ενισχύσουν την επιστημονική έρευνα που εξειδικεύεται στην εμφάνιση και την επανεμφάνιση λοιμωδών νοσημάτων. Για το σκοπό αυτό, αποφάσισε να εγκαινιάσει την οικονομική εκστρατεία «Η Έρευνα Σώζει Ζωές» για να ενισχυθεί η έρευνα που πραγματοποιείται στο ίδρυμα στον συγκεκριμένο τομέα.

Κύριος στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η προσφορά στην ανθρωπότητα προκειμένου να αντιμετωπιστεί τόσο η υφιστάμενη κρίση όσο και να καταστεί δυνατή η προετοιμασία για πιθανές μελλοντικές λοιμώξεις μολυσματικών ασθενειών. Αυτή η νέα σημαντική οικονομική εκστρατεία του Πανεπιστημίου Κύπρου αποσκοπεί στο να καταστήσει εφικτή την απόκτηση μόνιμης και αναγκαίας ερευνητικής υποδομής αλλά και την εργοδότηση ερευνητικού προσωπικού, προσφέροντας έτσι πολλαπλά οφέλη στην Κύπρο.

Δωρεές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας που σχετίζεται με τις λοιμώξεις μολυσματικών ασθενειών μπορούν να γίνουν μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό: CY05 0020 0195 0000 3570 1319 4276, την έκδοση επιταγής ή ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας δωρεών του Πανεπιστημίου Κύπρου από τη σελίδα του Γραφείου Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων: http://www.ucy.ac.cy/support-ucy.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων στο τηλέφωνο 22894366 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση alumni@ucy.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










625