Πρόγραμμα δια - βίου εκπαίδευσης από το Τμ. Μαθηματικών και Στατιστικής Παν. Κυπρου Εισαγωγή στη MATLAB


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα δια βίου εκπαίδευσης, προσφέροντας ανοιχτές διαλέξεις και σεμινάρια στους αποφοίτους, φοιτητές του, αλλά και το ευρύ κοινό.

Στόχος του μαθήματος είναι η πρακτική εξοικείωση με το λογισμικό πακέτο MATLAB και τις πολλαπλές εφαρμογές του στους επιστημονικούς υπολογισμούς και την τεχνολογία. Θα καλυφθούν τα εξής: Το υπολογιστικό περιβάλλον της MATLAB (The MATLAB environment), συναρτήσεις και λειτουργίες της MATLAB (MATLAB functions and scripts), Βρόχοι Do και εντολές if (Do-loops and if-then statements), Γραφικά στις 2 και 3 διαστάσεις (2- and 3-dimensional graphics), Προγραμματισμός (Programming), Συμβολικοί Υπολογισμοί στη MATLAB.

Διδάσκων: Καθηγητής Γιώργος Γεωργίου

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι. Για να αποκτήσει κάποιος το πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του σεμιναρίου. Εκτός από το πιστοποιητικό παρακολούθησης, στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου δίνεται παράλληλα και η δυνατότητα διεκδίκησης πιστωτικών μονάδων ECTS, (βλ. «Κανόνες Σπουδών και Φοιτητικών Θεμάτων – 1.15».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










726