Έναρξη εργασιών του Δικτύου για Μεσαιωνικές Τέχνες και Τελετουργίες (NetMAR).


Η Διευθύντρια της Ερευνητικής Μονάδας για Μεσαιωνικές Τέχνες και Τελετουργίες (CeMAR) του Πανεπιστημίου Κύπρου, Αν. Καθ. Σταυρούλα Κωνσταντίνου και οι εκλεκτοί της συνεργάτες σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την έναρξη των εργασιών του νεοσύστατου Δικτύου για Μεσαιωνικές Τέχνες και Τελετουργίες (NetMAR).

Στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος, ομάδα ερευνητριών και ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα συνεργαστεί στενά με δύο Ευρωπαϊκά Κέντρα Αριστείας διεθνούς φήμης: το Κέντρο για τη Μεσαιωνική Λογοτεχνία του Πανεπιστημίου της Νοτίου Δανίας και το Κέντρο για Μεσαιωνικές Σπουδές του Πανεπιστημίου Bamberg στη Γερμανία.

Η έναρξη των εργασιών του Δικτύου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 από τις 3.15 μ.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ.

Το συνέδριο είναι δωρεάν και ανοικτό στο κοινό, αλλά προαπαιτείται εγγραφή. Παρακαλείστε, όπως επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στο https://ucy.zoom.us/meeting/register/tJArdeugpzooHtNgIadlMYT01ka1Lpuy1yvL

Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον Δρα Χρίστο Χατζηγιάννη στο 22-893881 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση hadjiyiannis.christos@ucy.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










500