Το Τμήμα Πληροφορικής Παν. Κύπρου εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Ιωάννη Παπαδόπουλου


Με μεγάλη θλίψη το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου πληροφορήθηκε το θάνατο του Ιωάννη Παπαδόπουλου, σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Γιάννης ήταν ένας από τους πρώτους φοιτητές του Τμήματος που άρχισαν τις σπουδές τους το Σεπτέμβριο του 1992.  Έλαβε το Πτυχίο του κατά την πρώτη τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου τον Ιούνιο του 1996 και αμέσως προσλήφθηκε ως Καθηγητής Πληροφορικής στη Μέση Εκπαίδευση.

Ως φοιτητής είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους διδάσκοντές του. Ευγενικός, συνεπής προς τις υποχρεώσεις του, με ομαδικό πνεύμα και πάντοτε με ένα μεγάλο χαμόγελο.  Ήταν τιμή για το Τμήμα που τον είχε ως έναν από τους πρώτους φοιτητές του και ως έναν από τους πρώτους πρεσβευτές του στην κοινωνία, υπηρετώντας άρτια το λειτούργημα του εκπαιδευτικού και συμβάλλοντας στην εδραίωση της Πληροφορικής στη Μέση Εκπαίδευση.

Μέλη του Τμήματος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Γιάννη μετά την αποφοίτησή του σε διάφορες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και συνέχιζε να είναι το ίδιο χαμογελαστό και ευγενικό άτομο, πάντοτε πρόθυμο να προσφέρει.

Το Τμήμα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και όλους τους οικείους του.  Αιωνία του η μνήμη.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2997