Διεθνές Σεμινάριο Μαθηματικής Παιδείας στη Λατινική Αμερική


Με τη συμμετοχή του Δρος Αθανάσιου Γαγάτση, τέως Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου

Ο τέως Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου και Ομότιμος Καθηγητής  Αθανάσιος Γαγάτσης θα συμμετάσχει, μετά από πρόσκληση, στο Διεθνές Διαδικτυακό Σεμινάριο Μαθηματικής Παιδείας που οργανώνει το Πρόγραμμα των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Antonio Nariño (Universidad Antonio Nariño UAN) στην Μπογκοτά (Bogotá) της Κολομβίας,  τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τα Διεθνές Διαδικτυακό Σεμινάριο διεξάγεται κάθε Τετάρτη, στις 22.00 (ώρα Κύπρου) και συμμετέχουν ερευνητές από διάφορες χώρες του πλανήτη, όπως η Γαλλία και η Ισπανία από την Ευρώπη καθώς και εκπαιδευτικοί από το Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Γουατεμάλα, το Ελ Σαλβαδόρ, την Ονδούρα, τη Βενεζουέλα, τη Κόστα Ρίκα, το Παναμά, την Κολομβία, τον Ισημερινό, το Περού, την Ουρουγουάη, τη Χιλή, τη Βραζιλία και την Αργεντινή.

Ο Δρ Αθανάσιος Γαγάτσης θα παρουσιάσει την προσεχή Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 22:00 (ώρα Κύπρου) ερευνητικά δεδομένα για το ρόλο του γεωμετρικού σχήματος στη μάθηση της Γεωμετρίας και για το ρόλο του διδακτικού συμβολαίου. Η διάλεξη θα  διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, ενώ οι διαφάνειες της παρουσίασης θα παρουσιαστούν στην Ισπανική γλώσσα. Η εγγραφή καθώς και η συμμετοχή στο σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Ζoom περιγράφεται στην ανακοίνωση του εν λόγω Πανεπιστημίου και στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZctdOihqDsvHtcXumHkrjQtdGy5Alu21W_V

 

 

Topic: "EXPLORING THE ROLE OF GEOMETRICAL FIGURES IN GEOMETRICAL THINKING".
Date: Wednesday, September 22, 2021
Time: 2:0
Οpm ( 22:00 Cyprus Time)

 

The access link is:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZctdOihqDsvHtcXumHkrjQtdGy5Alu21W_V




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










599