Σειρά podcasts Πανεπιστημίου Κύπρου: Science Talks. Μιλάμε για την Επιστήμη


Στο νέο επεισόδιο της σειράς podcast του Πανεπιστημίου Κύπρου #ScienceTalks προσκεκλημένος ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Χάρης Ψάλτης.

Ο κ. Ψάλτης εξήγησε τι αποκάλυψε η μελέτη της επαφής και των διακοινοτικών σχέσεων στην Κύπρο, τι συμβαίνει με τη διαπολιτισμική και μεικτή εκπαίδευση και πώς αναπτύσσονται εθνικές ταυτότητες στα παιδιά. Μίλησε επίσης, μεταξύ άλλων, για τη διδασκαλία της ιστορίας και ποια είναι η σχέση της με τη συλλογική μνήμη.

Ο κ. Ψάλτης ακολούθησε βασικές σπουδές στην Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου, στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου και στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και μετα-διδακτορικές σπουδές στο Center for the Study of Intergroup Conflict, στο Τμήμα Πειραματικής Ψυχολογίας, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Ιστοσελίδα: https://www.researchgate.net/profile/Charis-Psaltis

Για να ακούτε τα επεισόδια της σειράς, επισκεφτείτε τη σελίδα https://anchor.fm/ucy-science-talks ή εγγραφείτε στα podcast Science Talks στο Spotify. Μπορείτε να ακούσετε, επίσης, τις εκπομπές κάθε Πέμπτη στον UCY Voice 95 2. 

Science Talks. Μιλάμε για την επιστήμη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










530