Εξετάσεις Πιστοποίησης της Κινεζικής Γλώσσας HSK


Το Ινστιτούτο Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει τη διενέργεια εξετάσεων HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021. Το Ινστιτούτο Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μοναδικό επίσημο Εξεταστικό Κέντρο για πιστοποίηση της Κινεζικής γλώσσας στην Κύπρο. To HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) είναι ένα διεθνές τυποποιημένο σύστημα εξέτασης και αξιολόγησης της κινεζικής γλώσσας, το οποίο εφαρμόζεται από την Εθνική Επιτροπή Πιστοποίησης της Κινέζικης Γλώσσας – HΑΝΒΑΝ του Υπουργείου Παιδείας της Κίνας. Το σύστημα εξέτασης HSK πιστοποιεί το επίπεδο γνώσης και ικανότητας χρήσης της κινεζικής ως ξένη γλώσσα στην καθημερινότητα, αλλά και σε ακαδημαϊκά και εργασιακά περιβάλλοντα.

Το HSK χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα μέρη: τη γραπτή εξέταση και την προφορική εξέταση, οι οποίες πραγματοποιούνται ξεχωριστά. Οι γραπτές εξετάσεις περιλαμβάνουν έξι επίπεδα εξέτασης (HSK επίπεδο 1, HSK Επίπεδο 2, HSK Επίπεδο 3, HSK Επίπεδο 4, HSK Επίπεδο 5, HSK Επίπεδο 6) και οι προφορικές εξετάσεις περιλαμβάνουν τρία επίπεδα: HSKK Επίπεδο 1 (βασικό), HSKK Επίπεδο 2 (ενδιάμεσο) και HSKK Επίπεδο 3 (προχωρημένο). Οι προφορικές εξετάσεις καταγράφονται.

Έναρξη Εγγραφών: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

Προθεσμία Εγγραφών: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής στις εξετάσεις HSK μπορείτε βρείτε εδώ στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










637