Κενή θέση ΤΕΠΑΚ Επίκ. Καθηγήτριας/ή ή Λέκτορα στη Γεωπληροφορική με έμφαση στη Διαχείριση Γης


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψήφιες/ίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση της πιο κάτω κενής Ακαδημαϊκής Θέσης:

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  • Μια (1) θέση βαθμίδα Επίκουρης/ου Καθηγήτριας/ή ή Λέκτορα στην ειδικότητα: «Γεωπληροφορική με έμφαση στη Διαχείριση Γης»

Για όλες τις βαθμίδες απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα Αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αναγνώριση του Διδακτορικού τίτλου από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). Τα ελάχιστα προσόντα για κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα περιγράφονται στην ιστοσελίδα: https://www.cut. ac.cy/university/administration/administrative-services/hr/jobs/staff-categories/academic-staff-qualifications/ Τα προσόντα αυτά βασίζονται στα χρόνια ακαδημαϊκής πείρας της/του υποψήφιας/ίου, στο ερευνητικό έργο και την επιστημονική της/του προσφορά.

Τονίζεται ότι οι υποψήφιες/οι θα αξιολογηθούν μόνο για τη βαθμίδα ή τις βαθμίδες για την οποία ή για τις οποίες έχουν αιτηθεί.

Οι υποψήφιες/οι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον περί Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Νόμο, οι γλώσσες διδασκαλίας είναι η Ελληνική ή/και η Τουρκική. Για την πιο πάνω θέση θεωρείται απαραίτητη η καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας ή επίπεδο Β2 βάσει του Common European Framework of Reference (CEFR).

Στην περίπτωση εκλογής υποψήφιας/ίου, η/ο οποία/ος δεν εμπίπτει στα πιο πάνω αναφερόμενα πλαίσια που αποδεικνύουν καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας αυτή/αυτός (η/ο υποψήφια/ος), και το Τμήμα στο οποίο υπάγεται, ταυτόχρονα με την εκλογή της/του θα δεσμεύεται να αποκτήσει την καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας σε διάστημα τριών ετών.

Οι συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του 13ου μισθού) με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία υπολογίζονται ως εξής:

Επίκουρη/ος Καθηγήτρια/ής                         (Κλίμακα Α13 - Α14)           €58.428 - €78.799

Λέκτορας                                                      (Κλίμακα Α12 - Α13)           €44.408 - €72.265

Από τις πιο πάνω απολαβές θα αποκόπτονται οι νόμιμες εισφορές στα διάφορα ταμεία του κράτους και φόρος εισοδήματος, σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

Αναμένεται ότι οι υποψήφιες/οι που θα εκλεγούν θα μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα όχι αργότερα από τον Σεπτέμβριο 2022 εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα στην Αγγλική γλώσσα, σε μορφή PDF (ως ξεχωριστά αρχεία) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 23:59), στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.cut.ac.cy/jobs:

  1. Επιστολή στην οποία να φαίνονται το Τμήμα, η βαθμίδα ή οι βαθμίδες, η ειδικότητα για την οποία ενδιαφέρονται καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής.
  2. Βιογραφικό Σημείωμα το οποίο συμπεριλαμβάνει κατάλογο δημοσιεύσεων όπου ισχύει. Το βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει επίσης να έχει λεπτομερή αναφορά στην προϋπηρεσία τους συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων στοιχείων: Θέση, Οργανισμός/Πανεπιστήμιο, ακριβείς ημερομηνίες απασχόλησης, αν η απασχόληση ήταν πλήρης ή μερική και σε περίπτωση μερικής απασχόλησης να καθορίζονται οι ώρες το μήνα ή την εβδομάδα.
  3. Σύντομη ανασκόπηση του ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή μελλοντικών επιστημονικών σχεδίων (μέχρι 500 λέξεις).
  4. Τρεις (3) αντιπροσωπευτικές δημοσιεύσεις του επιστημονικού τους έργου (η κάθε μία ως ξεχωριστό αρχείο). Η υποβολή δημοσιεύσεων είναι προαιρετική σε περίπτωση αίτησης για τη βαθμίδα Λέκτορα.
  5. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους.
  6. Στοιχεία επικοινωνίας.
  7. Ονόματα και ηλεκτρονική διεύθυνση τουλάχιστον τριών ακαδημαϊκών (γυναικών και/ή ανδρών), οι οποίες/οι θα ενημερωθούν αυτόματα με την υποβολή της αίτησης, για κατάθεση εμπιστευτικών συστατικών επιστολών (στην αγγλική γλώσσα) εντός επτά (7) ημερών από την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Το Πανεπιστήμιο δύναται να ζητήσει γραπτές αξιολογήσεις από ανεξάρτητες/ους κριτές της επιλογής των μελών της Ειδικής Επιτροπής, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Αιτήσεις και στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δεν λαμβάνονται υπόψη.

Οι υποψήφιες/οι έχουν την ευθύνη να επιβεβαιώσουν ότι η ηλεκτρονική τους αίτηση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς. Αμέσως μετά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής αίτησης, οι υποψήφιες/οι θα λαμβάνουν αυτόματο μήνυμα για την επιτυχή υποβολή της αίτησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού στη ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@cut.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 25002406.

Σημειώνεται ότι:

- Το ΤΕΠΑΚ εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα και των δύο φύλων όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού.

-  Το Πανεπιστήμιο δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία, τη σωματική ικανότητα, την οικογενειακή κατάσταση και το σεξουαλικό προσανατολισμό.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










389