Εκπαιδευτική Ημερίδα: Distance Learning and STEAM Education


Οι ερευνητικές ομάδες ResciTEG (Research in Science and Technology Education Group) και TeamESE (Research Team of Environmental Education and Education for Sustainability) του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής, του Πανεπιστημίου Κύπρου θα έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν στην εκπαιδευτική ημερίδα «Distance Learning and STEAM Education», τον καθηγητή Dr. Margus Pedaste και τον αναπληρωτήκαθηγητήDr. Leo Siiman του Πανεπιστημίου Tartu της Εσθονίας.

Η ομιλία του DrMargusPedaste θα έχει ως θέμα την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την εκπαίδευση STEAM ενώ ο DrLeoSiimanθα αναφερθεί στο τι μας έμαθε η εξ αποστάσεως διδασκαλία κατά την περίοδο της πανδημίας.

Η εκπαιδευτική ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο13 Νοεμβρίου 2021, στις 09:00-12:00,στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης (Πανεπιστήμιου 1, Αγλαντζιά)», αίθουσα Β108.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: http://www.ucy.ac.cy/teamEE/publications/other

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/HwA8m8UmSBHhVjP6A

* Η ημερίδα θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

**Θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

*** Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας covid-19. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν με την προσκόμιση SafePass.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










672