Ανοικτή συζήτηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πως οι νεοι/ες προωθούν την ακεραιότητα


Για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο και τρόπους αποτροπής τους

Οι απόψεις των νέων επαγγελματιών για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο, αλλά και οι τρόποι αποτροπής τους, θα αναλυθούν σε ανοικτή συζήτηση που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με τον μη κυβερνητικό Οργανισμό, Κυπριακό Φόρουμ Ακεραιότητας (Cyprus Integrity Forum (CIF), την Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, στις 6:30μ.μ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Cyprus Integrity Forum, κ. Μάριος Μ. Σκανδάλης. Ομιλητές της ανοικτής αυτής ενδιαφέρουσας από πλευράς νέων συζήτησης, θα είναι οι, Αντώνης Νεοφύτου, απόφοιτος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), 2018, Πάνος Ντόας, απόφοιτος μεταπτυχιακού στην Ηλεκτρολογία, 2015, και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), 2020, Μαρία Φασουλίδου, απόφοιτος πτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Διοίκηση), 2019, και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, 2021 και Έλενα Χριστοδούλου, απόφοιτος πτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Επιχειρησιακή Διοίκηση), 2019. Συντονιστής της εν λόγω διάλεξης θα είναι ο κ. Ηρακλής Βλαδιμήρου, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Συν-διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), 2019.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία στους/τις μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στον Δ’ Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Ποίησης με θέμα τη Διαφθορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Β108, στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη.

Για δηλώσεις συµµετοχής στον σύνδεσμο: www.eventbrite.co.uk/e/219085349177

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου στα τηλέφωνα: 22894331/47.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










431