Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου την εβδομάδα 17-23 Ιανουαρίου 2022


Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου την εβδομάδα 17-23 Ιανουαρίου 2022 περιλαμβάνει:

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

- Την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής διοργανώνουν το Ταμάσιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο με θέμα «Διάστημα – Ο καθρέφτης του πλανήτη μας και η μικρή Κύπρος. Μια ανάλυση με επιστημονικούς, οικονομικούς και ψυχολογικούς όρους»

Εισηγητής/τρια: Αχιλλέας Κεντώνης, Διευθυντής Interstellar Institute, Πρόεδρος «Ωρίωνα»

Συνοδικό της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στην Κοινότητα Επισκοπειού, ώρα 19:00, F1658334315/tamasio-online.pdf

Πληροφορίες: τηλ.: 24657745

Άλλες πληροφορίες: Όλες οι διαλέξεις του Ταμάσιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου μεταδίδονται σε παγκύπρια κλίμακα από το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, στη συχνότητα 97.2. Η διάρκεια κάθε διάλεξης είναι περίπου 45 λεπτά, ενώ ακολουθεί συζήτηση μέχρι τις 20:30. Το κοινό, το οποίο παρακολουθεί με φυσική παρουσία ή ραδιοφωνικά μπορεί να απευθύνει σχετικές ερωτήσεις ή σχόλια. Απαραίτητη η προσκόμιση Safepass. Kατά τη διάρκεια των διαλέξεων θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες ή διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.. 

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

- Την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας–Αμμοχώστου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν το Σαλαμίνιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Αμμοχώστου με θέμα «Νομικές και Γεωπολιτικές πτυχές του Κυπριακού προβλήματος»

Εισηγητής/τρια: Αριστοτέλης Κωνσταντινίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Νομικής Παύλος Κοκτσίδης, Ειδικός Επιστήμονας, Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Παλαιό Ναό Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι, ώρα 19:00, F1204850840/Salaminio-online.pdf

Πληροφορίες: τηλ.: 23812456/7

Άλλες πληροφορίες: Οι διαλέξεις έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει αλληλεπίδραση και επικοινωνία εισηγητών και παρευρισκομένων. Είναι διάρκειας 45 λεπτών, ενώ θα ακολουθεί συζήτηση. Οι διαλέξεις θα μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως (www.imconstantias.org.cy). Απαραίτητη η προσκόμιση Safepass. Kατά τη διάρκεια των διαλέξεων θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες ή διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

- Την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς και το Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πόλεως Χρυσοχούς με θέμα «Πρόληψη της εγκληματικότητας»

Εισηγητής/τρια: Βύρωνας Βύρωνος, Υπαστυνόμος, Γραφείο Πρόληψης Εγκλήματος, Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς, ώρα 18:00

Πληροφορίες: 26321321, 26323527

Άλλες πληροφορίες: Σημειώνεται ότι ένεκα της πανδημίας του κορωνοϊού, καθ’ όλη την διάρκεια των διαλέξεων θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα ή διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










417