Συζήτηση για την εγκληματικότητα στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πόλεως Χρυσοχούς


Αρχίζουν οι διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου Πόλεως Χρυσοχούς για το νέο έτος. Στη  διάλεξη που θα έχει τίτλο «Πρόληψη της εγκληματικότητας», εισηγητής θα είναι ο Βύρωνας Βύρωνος, Υπαστυνόμος Υπαστυνόμος, Υπεύθυνος Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος-Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας

Ο κ. Βύρωνος θα εστιάσει στην ευημερία των πολιτών, όπου είναι άμεσα εξαρτώμενη με το βαθμό ασφάλειας που αισθάνεται το κοινό στην περιοχή που κατοικεί, εργάζεται, δραστηριοποιείται αλλά και επισκέπτεται κατά καιρούς. Θα αναφερθεί, παράλληλα, στην πρόληψη του εγκλήματος στη σύγχρονη εποχή, όπου έπαψε να είναι καθήκον μόνο της Αστυνομίας αλλά αφορά και τον κάθε πολίτη.

Στην παρουσίαση θα γίνει αναφορά στις δράσεις της Αστυνομίας στον τομέα της πρόληψης του εγκλήματος και ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί το σχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως για τη δημιουργία Τοπικών Συμβουλίων Πρόληψης της Παραβατικότητας. Επιπρόσθετα, θα αναπτυχθούν κάποιες καλές πρακτικές σε μέτρα πρόληψης που μπορεί να λαμβάνει ο κάθε πολίτης για προστασία του ιδίου και της περιουσίας του.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022, στις 6:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς και θα είναι ανοικτή για το κοινό. Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων θα τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η επίδειξη Safe pass κατά την είσοδο είναι απαραίτητη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










390