Στο πλαίσιο των αδελφικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και της συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, υποψήφιοι ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, συνοδευόμενοι από τον Πρέσβη, κ. Γρηγόριο Βασιλοκωνσταντάκη, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους, θα παρακολουθήσουν διάλεξη του Λέκτορα του Τμήματος Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών, κ. Νίκου Μούδουρου με θέμα «Συνέχειες και ρήξεις στις σχέσεις Τουρκίας – Τουρκοκυπριακής κοινότητας: η απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 ως σημείο καμπής;».
Οι υποψήφιοι ακόλουθοι θα ξεναγηθούν επίσης στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης, καθώς και στο Κέντρο Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου», από την Εκπρόσωπο Τύπου του Πανεπιστημίου Κύπρου, κα Δόξα Κωμοδρόμου.