Τρίτο Διαδικτυακό Σεμινάριο Αποφοίτων Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου


Το τρίτο διαδικτυακό σεμινάριο αποφοίτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, στις 18:00 από τη Δρ Μαρία Ματθαίου, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα "Κινητικά Αρχιτεκτονικά Συστήματα: Μια δυναμική συνέργεια στην Αρχιτεκτονική".

Η Δρ Ματθαίου κατέχει τον τίτλο του Junior Professor στο Institute for Lightweight Structures and Conceptual Design του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρχιτεκτονικής, 2009, Διπλώματος Αρχιτέκτονα-Μηχανικού, 2010, με διάκριση Αριστείας στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και Διδακτορικού στην Αρχιτεκτονική, 2014, όλα τα πτυχία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ηλεκτρονικά τη διάλεξη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3707PSL

Η Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων Αποφοίτων της Πολυτεχνικής Σχολής είναι μια εικονική εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε άμεσα για τη δραστηριότητα και εξέλιξη της σταδιοδρομίας αποφοίτων μας, οι οποίοι/οποίες κατέχουν ακαδημαϊκές και ερευνητικές θέσεις, καθώς και θέσεις στην βιομηχανία εντός και εκτός Κύπρου. Με την σειρά αυτή των σεμιναρίων επιθυμούμε να προσδώσουμε αναγνώριση στους αποφοίτους/τες μας που έχουν διακριθεί μέσα από τις επιτυχίες και τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα.

Ταυτόχρονα, η σειρά αυτή των σεμιναρίων αποτελεί και την έναρξη μιας σειράς ανατροφοδοτικών συζητήσεων μεταξύ της κοινότητας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου και τους εν ενεργεία και μελλοντικούς φοιτητές και φοιτήτριες μας, σε ένα εύρος θεμάτων όπως ενημέρωση για τις επιτυχίες των αποφοίτων μας, πιθανές βελτιώσεις στα προγράμματα σπουδών μας, νέοι τομείς ενδιαφέροντος κάτω από Πολυτεχνική Σχολή.

Τα σεμινάρια αυτά είναι ανοικτά σε όλη την κοινότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου, φοιτητές και φοιτήτριες άλλων πανεπιστημίων της Κύπρου, μαθητές και μαθήτριες δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αναζητούν μια υψηλής ποιότητας μαθησιακή εμπειρία, αλλά και στο ευρύ κοινό. Στόχος μας είναι να διεγείρουμε περαιτέρω συζητήσεις για βαθύτερα ερωτήματα της ζωής σχετικά με την επιδίωξη της αριστείας.

Η σειρά σεμιναρίων αποφοίτων διοργανώνεται και φιλοξενείται από την Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










308