Διαδικτυακή Συνάντηση Ενημέρωσης για το νέο Μάστερ στην Τεχνητή Νοημοσύνη


Προσκαλείστε σε διαδικτυακή συνάντηση ενημέρωσης για το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ στην Τεχνητή Νοημοσύνη του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, η προσφορά του οποίου αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η ανάπτυξη του νέου αυτού προγράμματος συν-χρηματοδοτείται από το Connecting Europe Facility program του European Health and Digital Executive Agency της EΕ, κάτω από το έργο “Master Programmes in AI 4 Careers in Europe” (MAI4CAREU). Η διδασκαλία θα είναι στα  Αγγλικά.

Η διαδικτυακή συνάντηση θα είναι την Τετάρτη, 4 Μαΐου στις 5μμ μέσω Zoom (ο σύνδεσμος δίνεται πιο κάτω). Σκοπός είναι παρουσιαστεί και να διεξαχθεί συζήτηση γύρω από τη δομή, το περιεχόμενο και τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που απορρέουν από το διεθνές δίκτυο συνεργασίας, μέσω του οποίου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο θερινό AI Camp, σε συνεργασία με φοιτητές από άλλα πανεπιστήμια, να κάνουν πρακτική άσκηση στη βιομηχανία ή ακόμα και να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων. Τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είναι το University of Bologna, το University of Ruse Angel Kanchev, και το Technische Universität Dresden. Τα μαθήματα για την τεχνητή νοημοσύνη και την ηθική, και την τεχνητή νοημοσύνη και την επιχειρηματικότητα θα είναι κοινά ανάμεσα στα τέσσερα πανεπιστήμια.  Ο ρόλος του CYENS Centre of Excellence και των βιομηχανικών εταίρων (ΜΜΕ υψηλής τεχνολογίας στην Κύπρο, την Ιταλία και τη Βουλγαρία) είναι βασικός για την προώθηση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, τη διασύνδεση των φοιτητών με τη βιομηχανία και την παροχή αποτελεσματικών επαγγελματικών συμβουλών σε αυτούς.

Προσδοκούμε να σας συναντήσουμε διαδικτυακά στις 4 Μαΐου για να συζητήσουμε το πρόγραμμα και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Συντονιστική Επιτροπή Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Topic: Information Webinar on new UCY Master on Artificial Intelligence

Time: May 4, 2022 05:00 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://ucy.zoom.us/j/93829288045?pwd=eVVUdlJ2S0RMVmpuUkpzd0tBQ0diUT09

Meeting ID: 938 2928 8045

Passcode: 516299




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










283