Εκστρατεία Πανεπιστημίου Κύπρου «GivingBack» για οικονομική ενισχυση των φοιτητών/τριών


 Στόχος η απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση των σπουδών τους

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Πανεπιστημίου Κύπρου και ταυτόχρονα μία πρόκληση, ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας, όπως αυτήν που διανύουμε σήμερα, αποτελεί η υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, αλλά και άριστων φοιτητών/τριών του. Μέρος των εσόδων που είτε εξασφαλίζονται από τα δίδακτρα ή συγκεντρώνονται από τις δωρεές των υποστηρικτών του Πανεπιστημίου Κύπρου, μελών της πανεπιστημιακής και ευρύτερης κοινότητας, αξιοποιούνται ετησίως για την παροχή οικονομικής βοήθειας/υποτροφιών σε φοιτήτριες και φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πανεπιστήμιο Κύπρου εγκαινιάζει την οικονομική εκστρατεία με τίτλο «GivingBack» και απευθύνει πρόσκληση στα μέλη της μεγάλης και δραστήριας σήμερα κοινότητας των αποφοίτων του να στηρίξουν τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου στο ταξίδι της γνώσης και κατάρτισης. Η εισφορά της/του απόφοιτης/του, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, θα έχει άμεσο και πραγματικό αντίκτυπο στη ζωή των φοιτητριών/ών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Άλλωστε κανείς δεν καταλαβαίνει καλύτερα από έναν τελειόφοιτο/απόφοιτο ή μία τελειόφοιτη/απόφοιτη πόσο σημαντική είναι η παροχή οικονομικής βοήθειας στη διάρκεια των σπουδών, και ιδιαίτερα από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

Η Εκστρατεία «Giving Back» θα αποτελεί μία συστηματική συλλογική προσπάθεια κινητοποίησης των αποφοίτων για στήριξη του Πανεπιστημίου Κύπρου, διασφαλίζοντας ότι κανένας φοιτητής και καμία φοιτήτρια δεν στερείται, για οικονομικούς λόγους, την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Δωρεές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την Εκστρατεία «Giving Back» μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά από τη σελίδα του Γραφείου Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων (ΓΠΑΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου: http://www.ucy.ac.cy/giveback-ucy, και μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου: CY05 0020 0195 0000 3570 1319 4276, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο (π.χ. Στοιχεία Εντολέα: όνομα δωρητή) και «UCY Giving Back» (π.χ. Όνομα Δικαιούχου: UCY Giving Back) στις λεπτομέρειες του εμβάσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω Εκστρατεία, ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.ucy.ac.cy/alumni/el/inner-articles-gr/101-giati-na-doso#GiveBack, ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων(Τηλέφωνα: 22894356/010 & Emails: alumni@ucy.ac.cy & udo@ucy.ac.cy).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










326