Παράταση για υποβολή αιτήσεων για τις Καλοκαιρινές Ακαδημίες Πανεπιστημίου Κύπρου 2022


Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις Καλοκαιρινές Ακαδημίες παρατείνεται μέχρι τις 5 Ιουνίου 2022.

Στην Ακαδημία Ιατρικής και Βιοεπιστημών και την Ακαδημία STEAM (Science Technology Engineering Art Mathematics) οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στην Ακαδημία Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, την Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, και την Ακαδημία Φιλοσοφικής και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Γιατί να συμμετάσχω στις Καλοκαιρινές Ακαδημίες;

Οι Καλοκαιρινές Ακαδημίες διαρκούν μία εβδομάδα (4-8 Ιουλίου 2022) και προσφέρουν σε μαθήτριες και μαθητές ηλικίας 14-17 ετών την ευκαιρία να ζήσουν λίγες μέρες σαν φοιτητές και να πάρουν μια γεύση από διάφορα ακαδημαϊκά πεδία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια, διαλέξεις, συζητήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, χρήση του Αθλητικού Κέντρου, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ελεύθερο χρόνο, κ.ά. Πρόκειται για μία ευχάριστη και παραγωγική εβδομάδα κοινωνικοποίησης και απόκτησης εμπειριών και γνώσεων.

Στις Ακαδημίες μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες που έχουν συμπληρώσει τη Γ' Γυμνασίου, καθώς και μαθητές/μαθήτριες Λυκείου και Τεχνικών Σχολών. Η γλώσσα των Ακαδημιών είναι τα Ελληνικά. Με τη λήξη του προγράμματος θα παρέχεται στον συμμετέχοντα / στη συμμετέχουσα πιστοποιητικό φοίτησης στην Καλοκαιρινή Ακαδημία.

Για περισσότερες πληροφορίες (δίδακτρα, πρόγραμμα, κ.ά.) οι ενδιαφερόμενοι/ες προτρέπονται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/summeracademies ή/και να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22894116 και στην ηλ. διεύθυνση summeracademies@ucy.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










718