Άρχισαν οι προετοιμασίες για τις Τελετές Αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες που λαμβάνουν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αυτή την περίοδο, καθώς σε ένα περίπου μήνα θα πραγματοποιηθούν έξι Τελετές Αποφοίτησης, συγχαίροντας και αποχαιρετώντας με υπερηφάνεια τους/τις σπουδαστές/στριες.

Το Γραφείο Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Τελετών της Πρυτανείας προχώρησε ήδη σε νέο σχεδιασμό, αντίστοιχο της περσινής χρονιάς.  Το Πρυτανικό Συμβούλιο και η Σύγκλητος, σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου και Επικεφαλής του Γραφείου Σχεδιασμού των Τελετών, Δόξα Κωμοδρόμου, η οποία μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποφάσισαν ότι οι φετινές Τελετές θα λάβουν χώρα από τις 24 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου 2022, στον αίθριο χώρο του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη. Φέτος, οι απόφοιτοι και οι απόφοιτες του Πανεπιστημίου Κύπρου θα έχουν το δικαίωμα να προσκαλέσουν τέσσερα οικεία πρόσωπα.

Επίσης οι Τελετές θα διεξαχθούν και φέτος ανά Σχολή με την καινοτομία ότι θα συμμετέχουν μαζί τόσο οι φοιτητές/τριες των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών σπουδών. Παράδειγμα, για τη Φιλοσοφική Σχολή, θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι απόφοιτοι και όλες οι απόφοιτες του 2022, είτε λαμβάνουν πτυχίο, είτε μάστερ, είτε διδακτορικό τίτλο σπουδών. Η κα Κωμοδρόμου, ανέφερε παράλληλα το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κινηθεί για ακόμα μια φορά υπεύθυνα και προδραστικά για παρεμπόδιση της διασποράς του κορωνοϊού και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την επιτυχία και των έξι Τελετών Αποφοίτησης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










712